Maak een afspraak
Menu

Project: Venlo III Logistics Centre

In opdracht van GOLDBECK Nederland B.V., welke de opdracht weer uitvoert voor GOODMAN, is Van Lijssel Transport BV / Van den Heuvel Engelen gestart met de voorbereiding voor alle infrawerkzaamheden voor een nieuw Logistiek Centrum te Venlo.
Met het Venlo III Logistics Centre biedt Goodman klanten de mogelijkheid om toekomstbestendige logistieke ruimte te huren. Deze bedrijfshal wordt gekenmerkt door zijn eigentijds ontwerp en geavanceerde duurzaamheidskenmerken. Deze CO2-neutrale bedrijfsruimte is dan ook uitermate geschikt voor bedrijven die hun duurzaamheidsprestaties nauwgezet opvolgen. Units zijn beschikbaar vanaf 7.254 m². Een Duurzaamheidsambitie waar Van den Heuvel Engelen graag de handen voor uit de mouwen steekt!  In november zijn de werkzaamheden buiten gestart van dit super gave project!
Duurzame Bouwers slaan de handen in een!
Venlo
november 2020
Goldbeck B.V.
1. Duurzaamheid, Kwestie van evenwicht!
Dit betekent in wezen dat de aandacht moet worden gericht op langetermijnrelaties in plaats van op een kortetermijnaanpak. Als familiebedrijf zijn we ons bewust van het langetermijnperspectief! We nemen onze verantwoordelijkheid serieus ten aanzien van onze medewerkers, onze zakenpartners, het bedrijf en het milieu. Deze bedrijfshal wordt uitgevoerd met een BREEAM Very Good certificering en wordt vooral gekenmerkt door zijn eigentijds ontwerp en geavanceerde duurzaamheidskenmerken. Deze CO2-neutrale bedrijfsruimte is dan ook uitermate geschikt voor bedrijven die hun duurzaamheidsprestaties nauwgezet opvolgen. Iets waar wij als Van den Heuvel Engelen ook voor staan en positief ons steentje aan bijdragen voor dit project!
2. Samenwerking, Bewuste Bouwers!
Met elkaar praten en de techniek verstaan, is de basis voor een goede samenwerking! Dat is ook de fundering van dit project VenloIII Logistics Centre samen met GOLDBECK, Van Lijssel en Van den Heuvel Engelen. GOLDBECK ontwerpt en bouwt, snel, economisch en betrouwbaar! Waar Van den Heuvel Engelen en Van Lijssel weer alle infrastructurele werkzaamheden op zich neemt. Wij spreken de dezelfde taal!
3. Specificaties Logistics Centre!
De totale oppervlakte (warehouse, kantoor en mezzanine) bedraagt ca 25.525 m2. Een zero energy gebouw met zonnepanelen, laadpalen en slimme monitoring van het energieverbruik! En een BREEAM certificering! Het gebouw wordt gefundeerd op staal, waar Van den Heuvel Engelen de grondverbetering voor uitvoert ter plaatse van funderingen en kelders. Daarnaast wordt er een cementgebonden fundering toegepast als vervanger van ophoogmateriaal en funderingsmateriaal. Ook de riolering d.m.v. infiltratiekratten en alle erfverhardingen behoren tot de scope. Weer een veelzijdig project, precies in de kracht van Van den heuvel Engelen!
Copyright Ⓒ 2023 Van den Heuvel Engelen | Algemene voorwaarden