Maak een afspraak
Menu

Project: Speeltuin Engelerhart

Waar een klein dorp groot in kan zijn, wordt bewezen door de Brabantse gemeenschap Engelen, onder de rook van ’s-Hertogenbosch. Gebouwencomplex Engelerhart herbergt een Voetbalvereniging FC Engelen, Jeugd- en Jongerenwerk De Schuilplaats, Jenaplanschool Antonius Abt. een kinderdagverblijf en kind-opvang voor en naschoolse opvang Eijgenwijze,  Dansschool Dansplaats, Muziekschool 's-Hertogenbosch, Yoga Engelen en Fysio Engelen in één complex.
Op het Engelerpark zijn ook nog een aantal verenigingen actief en nauw betrokken met Engelerhart: Hardloopclub Engelen, Tennisvereniging Engelen, Survival U-Base, Avondvierdaagse Engelen, Segway Polo Nederland, Bootcamp Boldy en Sporthal Engelerhout.
Wij, van den Heuvel Engelen B.V. zijn geïnspireerd door deze prachtige samenwerking en helpen graag dit park nog mooier te maken! 
Wij dragen Engelerpark een warm hart toe!
Engelen
juni 2020
Engelerhart
1. 2de Pinksterdag!
Onder een stralend zonnetje met een zacht briesje op 2de pinksterdag hebben wij werkzaamheden mogen verrichten op het Engelerpark onder toe ziend oog van vrijwilliger John Cornelissen, welke met veel liefde het beheer uitvoert van het Engelerhart!
2. Zware buizen!
Zware buizen om in te spelen! Een grote telekraan was in eerste instantie het idee maar door mee te denken, heeft Van den Heuvel Engelen ontzettend veel kosten kunnen besparen voor het Engelerpark. Daarnaast is met een financiŽle tegemoetkoming de speeltuin ruim binnen budget gerealiseerd. Samen komen we verder!
3. Eindresultaat!
Ook het eindresultaat mag er zijn! Een mooie veilige speeltuin waar de kids lekker kunnen spelen. Nog een beetje regen dat het gras rondom weer aan groeit en genieten maar. Wij willen Engelerhart bedanken voor het vertrouwen en samenwerking!
Copyright Ⓒ 2023 Van den Heuvel Engelen | Algemene voorwaarden