Project speeltuin engelerhart 1592639391
Project

Speeltuin Engelerhart

Waar een klein dorp groot in kan zijn, wordt bewezen door de Brabantse gemeenschap Engelen, onder de rook van ’s-Hertogenbosch. Gebouwencomplex Engelerhart, gelegen op het Engelerpark, herbergt Voetbalvereniging FC Engelen, Jeugd- en Jongerenwerk De Schuilplaats, Jenaplanschool Antonius Abt, kinderdagverblijf en kind-opvang voor en naschoolse opvang Eijgenwijze,  Dansschool Dansplaats, Muziekschool 's-Hertogenbosch, Yoga Engelen en Fysio Engelen in één complex.

Op het Engelerpark zijn ook nog een aantal verenigingen actief en nauw betrokken met Engelerhart: Hardloopclub Engelen, Tennisvereniging Engelen, Survival U-Base, Avondvierdaagse Engelen, Segway Polo Nederland, Bootcamp Boldy en Sporthal Engelerhout.

Van den Heuvel Engelen Infra werd geïnspireerd door deze prachtige samenwerking en hielp graag mee om het park nog mooier te maken!

Location

Engelen

Calendar (days)

Juni 2020

User group

Engelerhart

Op 2de pinksterdag aan de slag

Onder een stralend zonnetje met een zacht briesje op 2de pinksterdag hebben wij werkzaamheden mogen verrichten op het Engelerpark onder toeziend oog van vrijwilliger John Cornelissen, die met veel liefde het beheer uitvoert van het Engelerhart.

Project speeltuin engelerhart 1592638934
Project speeltuin engelerhart 1592638935

Zware buizen om in te spelen

Voor het aanbrengen van grote betonnen rioolbuizen bedoeld om in te spelen, was in eerste instantie een grote telekraan geregeld. Echter, door mee te denken over hoe je deze buizen goedkoper kunt aanbrengen, heeft Van den Heuvel Engelen Infra ontzettend veel kosten kunnen besparen voor het Engelerpark. Daarnaast is door een financiële tegemoetkoming de speeltuin ruim binnen budget gerealiseerd. Samen komen we verder!

Eindresultaat: een mooie veilige speeltuin

Het eindresultaat mag er zijn! Een mooie veilige speeltuin waar de kids lekker kunnen spelen. Wij willen Engelerhart bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking!

Project speeltuin engelerhart 1592638936