Maak een afspraak
Menu

Project: Reconstructie Beversestraat en Bontsestraat te Cuijk

De Beversestraat en de Bontsestraat in Cuijk gaan op de schop. We zijn afgelopen week begonnen met een reconstructie van beide wegen. Beide straten krijgen nieuw asfalt, worden opnieuw ingericht en er komt een duidelijke scheiding tussen de rij- en fietsstrook.
Het wegdek is versleten en wordt vervangen. Ook worden de wegen anders ingericht, er wordt een hemelwaterriool aangelegd, de lichtmasten worden vervangen en er wordt groen aangeplant. De herinrichting houdt onder andere in dat in beide straten fietssuggestiestroken van rood asfalt aan beide zijden worden aangelegd.
Samen AVG pakt Van den Heuvel Engelen integraal de realisatie aan. In januari zijn de werkzaamheden buiten gestart van dit super gave project!
Bonte-Bever-Bende in de straten van Cuijk
Cuijk
Januari 2022
AVG
1. Hemelwaterriool!
De vervanging van het wegdek biedt de gelegenheid om een hemelwaterriool met infiltratiebuizen aan te leggen. Hemelwater in de bodem laten infiltreren gaat verdroging tegen en het is goedkoper omdat er minder schoon hemelwater naar de rioolzuivering wordt afgevoerd. Laat dit nu precies zijn waar Van den Heuvel Engelen sterk in is en graag haar handjes voor uit de zakken haalt.
2. Het juiste materieel!
Voor het ontgraven, leggen en aanvullen van het hoofdriool heb je het juiste materieel nodig. Mede daarom heeft Van den Heuvel ge´nvesteerd in een nieuwe rupsgraafmachine Liebherr 930 Semi Long Reach. Die maakt zijn eerste draaiuren op dit project. De kraan is voorzien van een 360graden camera, draaikantel-stuk en GPS. Kortom van alle gemak voorzien.
3. Altijd Veiliger!
De situatie waar de Bontsestraat overgaat in de Beversestraat wordt verbeterd. De opstelplaats van de halte voor de bus wordt verbreed, waardoor de bus niet meer gedeeltelijk op de rijbaan staat. Verder wordt een veilige voetgangersoversteekplaats aangelegd. Voetgangers kunnen nu op een overzichtelijk punt oversteken. Op de kruisingen Beversestraat/De Nieuwe Erven en de Bontsestraat/Korte Beijerd komen drempels. Ook wordt extra groen aangelegd. Van den Heuvel Engelen Infra streeft altijd naar een hoog Veiligheid Bewustzijn, dus dit project past goed bij onze visie!
Copyright Ⓒ 2022 Van den Heuvel Engelen | Algemene voorwaarden