Project porsche service factory deventer header
Project

Rick van Aan de Stegge Twello

Proactief met de juiste prijs-kwaliteitverhouding

We kennen Van den Heuvel Engelen Infra van eerdere projecten en we hebben hele goede ervaringen in de samenwerking. Voor fase 2 van het Porsche Service Factory project hebben wij diverse partijen laten inschrijven voor het infrawerk, waaronder Van den Heuvel Engelen Infra. Mede door de proactieve benadering in de offertefase, de ervaringen in eerdere projecten en de juiste prijs-kwaliteitverhouding hebben we voor dit project voor Van den Heuvel Engelen Infra gekozen.

Vlotte samenwerking ondanks de afstand

Tijdens de uitvoering had ik het meest contact met Dirk van den Heuvel. Ondanks dat dit een relatief klein project was, is Dirk vaak op het project geweest. En ze hadden twee goeie jongens op het project lopen die heel goed wisten wat er moest gebeuren.

Wat opviel was dat ondanks de afstand Engelen Deventer ze er eigenlijk altijd wel hebben gestaan wanneer nodig. Soms was dat voor maar 2 uurtjes werk, maar dan was het wel belangrijk dat ze er waren. Wij ervaren Van den Heuvel Engelen Infra als een stabiele en betrouwbare partner die heel goed is in het maken van scherpe planningen waardoor het gehele project vrijwel volledig volgens planning is verlopen.

Aandacht voor details

De meeste mensen die een Porsche kopen hebben aandacht voor details, het moet gewoon kloppen. Als je dat vertaalt naar ons project, dan zie je bijvoorbeeld dat er tijdens het werk bij de buren een stukje gras kapot werd gereden. Dat moet direct hersteld worden en dat is snel en adequaat door Van den Heuvel Engelen Infra opgelost. Een ander voorbeeld is het straatwerk. Daar hebben wij een mooi ontwerp voor neergelegd wat door Van den Heuvel Engelen Infra strak is uitgevoerd.

Van Infra tot Groen

Bij de afronding van het project heeft Van den Heuvel Tuinen de beplanting volgens ontwerp aangelegd, wat aanzienlijk bijdraagt aan de beleving van de omgeving. Dit bevestigt de nieuwe profilering van Van den Heuvel Engelen Infra: van Infra tot Groen. Met René en Dirk hebben we een overeenkomst gesloten voor alle groenvoorzieningen, uitgevoerd door Van den Heuvel Tuinen, conform de afspraken en planning. De slogan 'Van Infra tot Groen' past dan ook uitstekend bij Van den Heuvel Engelen Infra.

Kijkend naar de toekomst en gebaseerd op onze ervaringen met Van den Heuvel Engelen Infra in dit project en vorige projecten, zullen wij Van den Heuvel Engelen Infra zeker nog vaker inschakelen.