Project porsche service factory deventer DJI 0019
Project

Porsche Service Factory Deventer

In opdracht van bouwbedrijf Aan de Stegge Twello, hebben we in 2024 de werkzaamheden afgerond voor de uitbreiding van het Porsche Service Factory in Deventer.

Location

Deventer

Calendar (days)

September 2023 - April 2024

User group

Aan de Stegge Twello

"Kijkend naar de toekomst en gebaseerd op onze ervaringen met Van den Heuvel Engelen Infra in dit project en vorige projecten, zullen wij Van den Heuvel Engelen Infra zeker nog vaker inschakelen."

Rick Mansveld, projectmanager bij bouwbedrijf Aan de Stegge Twello, vertelt over de samenwerking met Van den Heuvel Engelen Infra.

Lees de referentie

Logo aan de stegge twello zw
Project porsche service factory deventer DJI 0004

Van voorlopig naar uitvoerings ontwerp

De uitbreiding betrof de Infra en Groen werkzaamheden rondom de realisatie van een nieuwe bedrijfshal van 1.850 m2 en een buitenterrein van 2750 m2 op een terrein met een totaal oppervlakte van 4650 m2. We zijn begonnen met het uitwerken van het Voorlopig Ontwerp (VO) tot het Uitvoeringsontwerp (UO) als onderdeel van het totale project. Daarna hebben we in de uitvoering vrijwel alles opgepakt, dus echt weer een project van Infra tot Groen.

Van Infra tot Groen en meer

Dat begint met al het grondwerk en de aanleg van de rioleringen inclusief het aanbrengen van 203 infiltratiekratten om water op te bergen. De mantelbuizen hebben we aangebracht en we hebben het grondwerk voor de poeren van de fundering uitgevoerd. In dit project hebben we overigens ook de binnenriolering aangebracht en het grondwerk verzorgd voor de inrichting van de bouwplaats voor het bouwbedrijf zodat ze daar hun containers en bouwketen konden plaatsen.

Project porsche service factory deventer C0097
Project porsche service factory deventer DSC06206

Strak straatwerk voor strakke Porsches

Voor een Porsche is alleen het beste straatwerk goed genoeg. Vol overgave hebben we dan ook super strak straatwerk opgeleverd en het terrein keurig ingericht met passend groen.

Nauwkeurig werken vereist en geleverd

Bij topmerken zoals Porsche moet alles kloppen en worden hoge eisen gesteld. Dat merk je ook echt als je daar aan het werk bent. Dan is het mooi om onze kwaliteiten op dat gebied te kunnen demonstreren in Deventer.

Project porsche service factory deventer DSC06245

Bekijk andere projecten