Project logistic centre weert DSC04130
Project

Logistic Centre Weert

In opdracht van het Logistic Centre Weert heeft Van den Heuvel Engelen Infra in het najaar van 2022 alle werkzaamheden van infra tot groen verzorgd voor het nieuw te bouwen distributiecentrum.

Location

Weert

Calendar (days)

Najaar 2022

User group

LCW Weert

Japanse Duizendknoop zorgde voor extra werk

We hebben dit project aangenomen om het terrein in fase 1 bouwrijp te maken. We zijn begonnen met het maaien, opzuigen en afvoeren van de vegetatie. Tijdens het afvoeren van de grond werd duidelijk dat er Japanse Duizendknoop (JDK) in de grond zat. Dat zorgde voor een aanvullende opdracht om het terrein te saneren en vrij te maken van JDK.

In samenwerking met een specialist om JDK te herkennen en aan te stippen

is alle JDK verwijderd, op het bouwterrein in een depot opgeslagen en afgedekt om wegwaaien en verdere verspreiding te voorkomen. De afgevoerde grond met wortels is vervolgens gekeurd (speciale keuring op JDK) en afgevoerd naar een speciaal erkend verwerkingsbedrijf. Daarna werd het terrein vrijgegeven om verder te mogen bouwen.

Project logistic centre weert DSC04105
Project logistic centre weert DJI 0001

Voor extra werk draaien wij onze hand niet om

Dit project is een mooi voorbeeld van hoe wij als Van den Heuvel Engelen Infra vrijwel alles wat in een project voorkomt, oppakken en zorgvuldig uitvoeren. Na het bouwrijp maken hebben we, zoals bij bijna alle DC projecten, de volledige afwerking van het terrein verzorgd, van riolering, straatwerk tot het aanplanten. Typisch Van den Heuvel Engelen Infra: van infra tot groen.

Project logistic centre weert DJI 0014
Project logistic centre weert DSC04165

Ook zo’n mooi project laten realiseren?

Project logistic centre weert C0004

Bekijk andere projecten