Project hoogsteder bleiswijk 1538808727
Project

Hoogsteder Bleiswijk

In opdracht van Willy Naessens Nederland, welke de opdracht weer uitvoert voor WDP, is combinatie Van den Heuvel Engelen / Van Lijssel gestart met het project Hoogsteder in het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk.

De groenten- en fruitspecialist Hoogsteder Groep, dat deel uitmaakt van The Greenery, zal in Bleiswijk zijn commerciële en logistieke activiteiten centraliseren en zal de ruimte na oplevering huren op basis van een huurcontract van tien jaar!

Location

Bleiswijk

Calendar (days)

Oktober 2018

User group

Willy Naessens Nederland

Project hoogsteder bleiswijk 1538808750

Appeltje voor de dorst!

Groenten- en fruitspecialist Hoogsteder Groep, dochtervennootschap van The Greenery, neemt zijn intrek in een distributiecentrum van ongeveer 8.000 vierkante meter in het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk. De ontwikkeling van het DC wordt uitgevoerd door logistiek vastgoedspecialist WDP. Oplevering van dit project wordt verwacht in de loop van het tweede kwartaal van 2019.

Grote hoeveelheden!

Door de oppervlakte van maar liefst ruim drie voetbalvelden staat alles in verhouding. In drie maanden is 5000m3 grond afgegraven, 7.500m3 zand aangevoerd en 15.000ton menggranulaat verwerkt. Daarna wordt het volledige buitenterrein ook nog voorzien van 3100ton asfalt verharding!

Project hoogsteder bleiswijk 1538807984
Project hoogsteder bleiswijk 1538807983

Draintje erin ploegen!

Horizontale drainbemaling is een uitvoeringsmethodiek, waarbij het grondwater via een drain wordt opgepompt. De drain wordt op de gewenste diepte aangebracht d.m.v. drainmachine. I.g.v. een slecht doorlatende bodem wordt de drain, middels een trechter op de drainmachine, aangevuld met grof zand. Hierdoor wordt de toestroming van het grondwater naar de drain bevorderd.