Project herontwikkeling haspelweg en christinaplantsoen deurne DJI 0010
Project

Dirk van den Heuvel - Bergopwaarts

We zijn met Van den Heuvel Engelen Infra in contact gekomen door een collega van mij. Hij had er in het verleden al een keer met VDH samengewerkt. Ze hebben samen met een aantal andere partijen ingeschreven op onze aanbesteding en hadden voor ons het beste plan.

In 2022 heeft VDH voor ons alle infra werkzaamheden verzorgd voor het project in de Pastoor Jacobsstraat (71 woningen) en het Christinaplantsoen (26 woningen). Deze 2 locaties zijn samengevoegd tot 1 project. VDH heeft het project van infra tot groen, waarbij ze nog tot een jaar na oplevering zorg dragen voor het onderhoud van het groen.

Kenmerkend voor VDH is dat ze goed bereikbaar zijn, hun afspraken nakomen en heel flexibel zijn in de samenwerking. Het project is in verschillende fasen opgeleverd en bij iedere fase moest het infra werk op tijd klaar zijn voor oplevering. Er is in dit project veel geschoven in de planning en daar zijn ze heel goed mee omgegaan zonder dat de kwaliteit van het geleverde werk daaronder te lijden had. Het project kende ook diverse tegenslagen, zoals het tevoorschijn komen van vervuilde grond. Ook daar hebben ze goed op ingespeeld en ons telkens goed ontzorgd.

Tijdens de uitvoering heb ik veel contact gehad met Dirk van den Heuvel, hij was ook veel aanwezig op de locaties. Dankzij deze korte lijnen zitten ze er kort bovenop en kunnen ze snel schakelen. Dit was het eerste project wat wij samen met VDH hebben gedaan. Door onze goede ervaringen zijn ze zeker weer in beeld bij een volgend project. Als woningbouwvereniging zijn wij met veel meer zaken dan alleen infra bezig waardoor wij behoefte hebben aan infra partners die zo zelfstandig mogelijk kunnen werken. Bij VDH is dat zeker het geval. Het is een club die ik zeker zou aanbevelen.

Het enige minpuntje was het feit dat Dirk van den Heuvel exact dezelfde naam heeft als ikzelf. Dat zorgde af en toe voor spraakverwarring, maar was vooral een grappig aspect van de samenwerking.