Project herontwikkeling haspelweg en christinaplantsoen deurne DJI 0022
Project

Herontwikkeling Haspelweg en Christinaplantsoen Deurne

In 2021 heeft Van den Heuvel Engelen Infra de eerste infra werkzaamheden verzorgd voor de herontwikkeling van de Haspelweg en Christinaplantsoen in Deurne. Het project is aan Van den Heuvel Engelen Infra gegund na een onderhandse inschrijfprocedure waar 5 bedrijven aan meededen. Nadat de panden die op de locaties stonden waren gesloopt, hebben wij de locaties in 2021 eerst bouwrijp gemaakt. In 2022 hebben we de locaties woonrijp gemaakt tot en met de volledige aanleg van alle groenvoorzieningen.

Location

Deurne

Calendar (days)

2021 - 2022

User group

Woningbouwcorporatie Bergopwaarts

Dirk van den Heuvel is projectleider nieuwbouw bij woningbouwvereniging Bergopwaarts. Hij vertelt over zijn ervaringen in de samenwerking met Van den Heuvel Engelen Infra bij de realisatie van de 2 projecten in Deurne.

Lees de referentie

Situatie cp 1602236323 20212 sit christinaplantsoen v02
Project herontwikkeling haspelweg en christinaplantsoen deurne DSC06017

Onvoorzien vraagt om flexibiliteit

Tijdens de werkzaamheden in Deurne bleek de grond asbesthoudend te zijn, hetgeen vooraf niet bekend was. Dit soort onvoorziene omstandigheden vraagt om een flexibele houding van alle betrokkenen. Van den Heuvel Engelen Infra zorgde voor een snelle en zorgvuldige sanering, waarbij de grond op diverse plaatsen 1 meter diep is afgegraven en er nieuw schoon zand is aangevoerd.

Van wadi’s aanleggen tot het plaatsen van lantaarnpalen

In dit project in Deurne heeft Van den Heuvel Engelen Infra de werkzaamheden van infra tot groen en verder gerealiseerd. We hebben echt alles aangepakt: wadi’s, riolering, kolken, straatwerk, lantaarnpalen tot en met de volledige groenvoorziening. Na oplevering hebben we zelfs nog 1 jaar het onderhoud van alle groenvoorzieningen verzorgd.

Project herontwikkeling haspelweg en christinaplantsoen deurne DSC06026
Project herontwikkeling haspelweg en christinaplantsoen deurne DSC06035
Project herontwikkeling haspelweg en christinaplantsoen deurne DJI 0029

Ook zo’n mooi project laten realiseren?

Project herontwikkeling haspelweg en christinaplantsoen deurne DJI 0024