Project de marienen venlo 1540026180
Project

De Marienen Venlo

In opdracht van BOQO heeft Van den Heuvel Engelen de complete terrein inrichting gerealiseerd voor De Marianen te Venlo.

De transformatie van een voormalig kloostergebouw naar een nieuwe woon- en leefomgeving van 28 zorgappartementen vraagt om vakmanschap welke wij samen met onze vaste partner Van den Heuvel Tuinen met veel plezier hebben aangepakt!

Dit monumentale pand uit het jaar 1871 kan er weer jaren tegen!

Location

Venlo

Calendar (days)

September 2018

User group

BOQO

Project de marienen venlo 1540026566

Ursulinenklooster wordt Zorgvilla Dailia

Wat ze op papier uitdenken maakt Van den Heuvel Engelen in praktijk tot werkelijkheid! Geen ontwerp is te gek! Door het 3D ontwerp van Van den Heuvel Tuinen krijgt de klant meteen een goed en realistisch beeld hoe het er uit komt te zien!

Expert in beplanting!

Met Van den Heuvel Tuinen heeft Van den Heuvel Engelen en vaste partner en expert op het gebied van planten en bomen in huis! Met kleurijke en onderhoudsvriendlijke borders maken we er weer een huzaren stukje van!

Project de marienen venlo 1540029035
Project de marienen venlo 1540026346

Wonen zonder zorgen!

Het grondwerk, bestratingen, beplantingen maar ook de beregeningsinstallatie is perfect aangelegd! De entree van het klooster is voorzien van de schellevis antraciete tegel wat een super mooi geheel vormt met de gebakken klinkers in het looppad!