Project de cube eindhoven 1570269034
Project

De Cube Eindhoven

In opdracht van BOQO heeft Van den Heuvel Engelen de complete buitenruimte van project The Cube ingericht en gerealiseerd te Eindhoven. BOQO bouwt, transformeert, beheert en onderhoud vastgoed. Dit op het gebied van zowel nieuwbouw, bestaande bouw dan wel monumentale bouw, op klein- en grootschalig niveau.

The Cube was een oude loods die functioneel gebruikt werd als garagebedrijf. Van den Heuvel Engelen transformeert samen met BOQO deze loods incl. buitenterrein naar 36 strakke studenten studio’s volledig gestoffeerd en gemeubileerd met daarbij mooie tuinterrassen.

Met onze uitgebreide kennis, ervaring en slagkracht zorgen we ervoor dat we geregeld fungeren als projectorganisator bij het vormgeven van deze stedelijke buitenruimtes! Samen met BOQO realiseerde Van den heuvel Engelen ook al samen projecten als Marianen Venlo en Lee Towers Rotterdam!

Location

Eindhoven

Calendar (days)

Oktober 2019

User group

BOQO B.V.

Project de cube eindhoven 1573294436

Specialist in kleine ruimtes!

Het wooncomplex The Cube ligt binnen stadsdeel Gestel, op 10 minuten loopafstand van het centrum van Eindhoven. Binnenstedelijker kan het niet!

Verticale plantenwand!

Een bijzondere uitstraling en 100% duurzaam. Tover uw saaie muren en wanden om tot een groene oase met een verticale plantenwand. Zo ook hier bij The Cube waar onze vaste partner Van den Heuvel Tuinen een verticale Plantwall Outside van ca. 68m2 gaat aanbrengen van biologisch geteelde klimbeplanting. Het totale concept van regelwerk, textiel, irrigatie en beplanting wordt straks een eyecatcher van het gebouw!

Project de cube eindhoven 1570271243
Project de cube eindhoven 1573294502

De groene partner in buitenruimtes!

Buitenruimtes en parken gaan jaren mee. Tenminste, als ze goed aangelegd worden. Van den Heuvel Engelen weet als buitenruimtespecialist wat daarbij komt kijken. Met een schat aan infrastructurele expertise durven we elke civieltechnische uitdaging aan. Gecombineerd met onze groendiscipline kunnen we bovendien complete projecten verzorgen. Van speelplaats tot specialistische elementverharding. Van den Heuvel Engelen heeft het in huis.