Project count terminal te vlaardingen 1529176292
Project

Count Terminal te Vlaardingen

Na een zeer korte voorbereiding zijn we afgelopen week begonnen met het project Count Terminal fase 1 te Vlaardingen. Deze opdracht voert Van den Heuvel Engelen uit voor een van onze vaste klanten RVB Infra Harderwijk B.V., welke de opdracht weer uitvoert voor COUNTcompanies Vlaardingen.

Het Tankpark wordt een van de grootste verwerkingsinstallaties en vetopslagen van Nederland. Samen met RVB Infra Harderwijk B.V. gaan we dit project een groot succes maken!

Location

Vlaardingen

Calendar (days)

Maart 2018

User group

RVB Infra Harderwijk B.V.

Count terminal te vlaardingen 1521878025

Uitbreiding huidig Tankpark!

Voor de opslag van de vetten is er een bestaand tankpark, compleet met verlaadstation, weegbrug en verdere inrichting. Bijna alles komt per vrachtauto naar de terminal, en vertrekt per schip. Voor het vergroten van de capaciteit van de terminal, en de doorstroming van de aanvoer van de producten, is er voor en naastgelegen grond gekocht ter uitbreiding. De uitbreiding bestaat uit een nieuw tankpark, een nieuwe wegconstructie om het complete terrein en een nieuwe inrichting voor de weegbrug, wachtruimte voor de vrachtauto’s, losplaatsen, kantoorruimte bij de terminal en terreininrichting.

Liever één goed idee dan een stapel papier!

Het civiel engineeringsbureau van de RVB Groep heeft alle civiele engineering uitgevoerd, ter voorbereiding op de realisatie van het tankpark van Romij te Vlaardingen. Dit goede idee op papier mag Van den Heuvel Engelen maken buiten!

Project count terminal te vlaardingen 1521886409
Project count terminal te vlaardingen 1521886220

Complete ondergrondse infrastructuur!

Het aanbrengen van Vetvangputten, OBAS systemen en pompputten behoren tot de werkzaamheden. Maar HWA, DWA, persleidingen en brandblusleidingen leggen we ook aan op het terrein. Kortom het complete plaatje van de ondergrondse infrastructuur!