Maak een afspraak
Menu

Project: CamperDrive ‘s-Hertogenbosch

In opdracht van Mansvelt Infra-ontwikkeling, is Van den Heuvel Engelen gestart met de grondwerkzaamheden voor een nieuwe CamperDrive te ‘s-Hertogenbosch, met ruimte voor 66 campers. Met 66 plaatsen is de Bossche drive voor Nederlandse begrippen middelgroot.  
Als het goed is, kunnen camperaars de komende winter al overnachten in de bourgondische stad. Camperplaats Den Bosch wordt aangelegd op 2,5 kilometer afstand van het historische stadshart van Den Bosch. Winkels liggen op 800 meter afstand.
Samen met Mansvelt Infra-ontwikkeling, welke zich richt op de realisatie van complete infrastructuur op basis van de contractvorm Design & Construct, pakt Van den Heuvel Engelen integraal de realisatie aan. In september zijn de werkzaamheden buiten gestart van dit super gave project!
Your (Camper)Drive is our motivation!
's-Hertogenbosch
September 2021
Mansvelt Infra-ontwikkeling
1. Thuisduel!
Je kan een hotel boeken of een kamertje huren om Den Bosch te bezoeken. Vanaf het einde van dit jaar kan de stad op een nieuwe bezoekersstroom rekenen. Dan moet de camperdrive met 66 plaatsen open. Plaatsen van 60m2 incl. stroom, douches, toiletten en gratis WIFI. Als echte ‘Bosche’ aannemer dragen wij als Van den Heuvel Engelen graag positief ons steentje bij aan dit project!
2. Bewuste Bouwers!
De exploitant moet het terrein van bijna 11.000 vierkante meter zelf inrichten met staanplaatsen en voorzieningen, onder meer elektra, water en data. Daarbij kan de grond gebruikt worden die is afgegraven voor de plaatsing van de tijdelijke woningen. Duurzaam bouwen door bewust te kijken naar de grondstofstromen. Dit in combinatie met het veelzijdige materieel en vakmanschap binnen Van den Heuvel Engelen is dit project weer op het lijf geschreven voor ons!
3. De Wall!
Een wal wordt rondom de camperdrive aangelegd na gesprekken met de bewoners van de tijdelijke woningen. Op die manier hebben de bewoners en de camperaars meer privacy. Deze wal wordt door van den Heuvel Engelen vakkundig ingezaaid, welke gaat zorgen voor een mooie biodiversiteit op de camperdrive. Cultuurtechnische werkzaamheden vormen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten. Ze zijn van belang bij het in cultuur brengen, herstellen en houden van landoppervlakken. Van den Heuvel Engelen Infra streeft hierin naar een hoge kwaliteit! Omdat wij van huis uit zijn opgegroeid in de agrarische sector zit het bewerken van het land in ons bloed.
Copyright Ⓒ 2022 Van den Heuvel Engelen | Algemene voorwaarden