Project camperdrive s hertogenbosch DJI 0004
Project

Camperplaats Den Bosch

In opdracht van Mansvelt Infra-ontwikkeling, heeft Van den Heuvel Engelen de infra en groen werkzaamheden verzorgd voor de nieuwe Camperplaats in Den Bosch. Met 66 plaatsen is deze camperplaats voor Nederlandse begrippen middelgroot.  

Location

's-Hertogenbosch

Calendar (days)

September 2021

User group

Mansvelt Infra-ontwikkeling

Met 66 plaatsen is Camperplaats Den Bosch een goed geoutilleerde camperplaats, die van alle gemakken is voorzien. Ontwikkeld en ingericht voor campers en alleen toegankelijk voor campers. Hans Stelwagen vertelt hier meer over.

Lees de referentie

Mensenmakenverschil
Project camperdrive s hertogenbosch 1631958291

Thuisduel voor een echte ‘Bosche’ Infra specialist

Camperplaats Den Bosch ligt op slechts 1,7 km afstand van het historische stadshart van Den Bosch waardoor het stadscentrum uitstekend per fiets of te voet te bereiken is. Winkels liggen op 500 meter afstand.

De realisatie van dit project hebben we samen met Mansvelt Infra-ontwikkeling opgepakt. Zij richten zich op de realisatie van de complete infrastructuur op basis van de contractvorm Design & Construct. Als echte ‘Bosche’ infra specialist zijn wij er best wel trots op dat we aan dit project hebben mogen bijdragen.

Staaltje duurzaam bouwen

De exploitant heeft het terrein van bijna 11.000 vierkante meter zelf ingericht met staanplaatsen en voorzieningen zoals elektra, water en data. Daarbij is de grond die is afgegraven, hergebruikt voor de plaatsing van de tijdelijke woningen naast de camperplaats. Een staaltje duurzaam bouwen door bewust te kijken naar de grondstofstromen.

Project camperdrive s hertogenbosch 1631958249
Project camperdrive s hertogenbosch 1631958102

Zandwal zorgt voor privacy en meer biodiversiteit

Naast de camperplaats staan tijdelijke woningen. Om de bewoners van deze tijdelijke woningen en de camperaars meer privacy te bieden, hebben we een zandwal aangelegd en ingezaaid. Dit soort cultuurtechnische werkzaamheden vormen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten en is van nature een van onze expertises. Door onze agriroots hebben we een goed gevoel voor wat belangrijk is bij het werken aan het landschap en de natuur.