Maak een afspraak
Menu

Project: Boland Feestartikelen Bleiswijk

In opdracht van Willy Naessens Nederland, welke de opdracht weer uitvoert voor WDP, is combinatie Van den Heuvel Engelen / Van Lijssel gestart met de bouw van een nieuw Distributie Centrum (DC) voor Boland in het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk, van ongeveer 16350 m2.
Boland de specialist in feestartikelen is in 1970 begonnen met slechts een klein assortiment feestartikelen en inmiddels één van Europa’s grootste importeurs binnen de branche. Bleiswijk wordt een van de locaties waar logistieke activiteiten plaats gaan vinden en deze ruimte zal na oplevering gebruikt worden als DC.
Wij maken er altijd een feestje van!
Bleiswijk
mei 2020
Willy Naessens Nederland
1. Betonconstructie!
Het pand bestaat uit een bedrijfshal met een begane grond oppervlak van ca. 14.714 mē. Inpandig bevindt zich een kantoor van twee bouwlagen met een oppervlakte van ca. 405 mē per bouwlaag. Willy Naessens is specialist in betonbouw en zo wordt ook dit DC uitgevoerd in gladde betonwanden incl. sandwich panelen. Deze mooie hybride structuur vergt natuurlijk wel een goede ondergrond en laat dat nu net de specialiteit van Van den Heuvel Engelen zijn! Zo vullen we elkaar weer perfect aan!
2. Cement Gebonden Fundering!
Om snel van start te kunnen gaan met de heiwerkzaamheden, op deze relatieve slappe ondergrond, is vooraf een cement gebonden fundering aangebracht. Het aanbrengen van het riool is daarom later gepland qua werkzaamheden. In verband met deze werkvolgorde is de sleuf voor de riolering in de cement gebonden fundering gefreesd. Een mooie innovatieve oplossing om veilig en kwalitatief een goed product op te leveren!
3. Super vlakke vloer voor logistieke robot!
Er worden HSP palen onder de vloer van de hal geslagen. Deze palen dragen uiteindelijk de vloer omdat de huidige ondergrond het gewicht van de vloer niet zelfstandig kan dragen. Van Den Heuvel Engelen profileert, voor de stort van deze vloer, uiterst nauwkeurig de ondergrond. Omdat er straks een logistieke robot komt te rijden in het DC dient deze vloer super vlak te zijn. De robot herkent de producten met een laser- en camerasysteem en is vervolgens in staat items zelfstandig van de plank te pakken!
Copyright Ⓒ 2023 Van den Heuvel Engelen | Algemene voorwaarden