Project boland feestartikelen bleiswijk 1590830724
Project

Distributiehallen Boland feestartikelen Bleiswijk

In opdracht van Willy Naessens Nederland, welke de opdracht weer uitvoert voor WDP, heeft de combinatie Van den Heuvel Engelen Infra / Van Lijssel Transport in drie fasen de distributiehallen voor Boland Feestartikelen gerealiseerd in het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk. 

Na de realisatie van Hal 1, zijn we zowel voor Hal 2 als voor Hal 3 opnieuw benaderd door Willy Naessens Nederland om de infrawerkzaamheden te verzorgen. Een mooi voorbeeld van hoe een opdrachtgever vertrouwen heeft in onze aanpak.

Location

Bleiswijk

Calendar (days)

2018 fase 1 - 2020 fase 2 - 2022 fase 3

User group

Willy Naessens Nederland

Project boland feestartikelen bleiswijk 1590830391

Hybride bouwstructuur vraagt om een goede ondergrond

Het totale project bestaat uit drie bedrijfshallen met een totaal oppervlak van ca. 66.000 m². Inpandig in hal 1 bevindt zich een kantoor van twee bouwlagen met een oppervlakte van ca. 405 m² per bouwlaag. Willy Naessens is specialist in betonbouw en zo zijn ook deze DC’s uitgevoerd in gladde betonwanden inclusief sandwichpanelen. Deze mooie hybride structuur vergt natuurlijk wel een goede ondergrond en laat dat nu net de specialiteit van Van den Heuvel Engelen zijn! Zo vullen we elkaar weer perfect aan!

Slappe ondergrond vraagt om cementgebonden fundering

Om snel van start te kunnen gaan met de heiwerkzaamheden, op deze relatieve slappe ondergrond, is vooraf een cementgebonden fundering aangebracht. Het aanbrengen van riool is in dit project daarom later gepland qua werkzaamheden. In verband met deze werkvolgorde is de sleuf voor de riolering in de cementgebonden fundering gefreesd. Een mooie innovatieve oplossing om veilig en kwalitatief een goed product op te leveren!

Project boland feestartikelen bleiswijk 1590830392
Project boland feestartikelen bleiswijk 1590830620

Super vlakke vloer voor logistieke robot!

Onder de vloer van de hal zijn HSP palen geslagen. Deze palen dragen uiteindelijk de vloer omdat de ondergrond het gewicht van de vloer niet zelfstandig kan dragen. Voor het feilloos functioneren van de logistieke robots, diende de DC vloeren super vlak te zijn. Daarom heeft Van den Heuvel Engelen Infra ter voorbereiding van het storten van de betonvloer, de ondergrond uiterst nauwkeurig geprofileerd. De logistieke robot herkent de producten met een laser- en camerasysteem en is vervolgens in staat items zelfstandig van de plank te pakken.

Bekijk andere projecten