Project aanleg wko terreinleidingen hyde park hoofddorp DSC04769
Project

Peter van Tjaden B.V.

“We werken nu ongeveer 1,5 tot 2 jaar met Van den Heuvel Engelen Infra samen. Het eerste project was het bedrijvencentrum Ringpark in Amsterdam. Van den Heuvel Engelen Infra heeft in dat project het grondwerk verzorgd en het leidingwerk aangelegd voor het bodemenergiesysteem.

Het eerste contact was al direct heel erg positief. Wij zagen dit project vanuit Tjaden als een pilot om de samenwerking met Van den Heuvel Engelen Infra te verkennen. Na het project heb ik intern nagevraagd hoe de samenwerking was bevallen en iedereen was erg tevreden. De uitvoerder, de projectleider, maar ook de monteurs. De hele businessunit was zeer tevreden over de samenwerking met Van den Heuvel Engelen Infra. Daarbij was mijn ervaring ook zeer positief. Van den Heuvel Engelen Infra reageert snel en correct. Ze ‘maken’ het project. Daarmee wil ik zeggen dat ze de afspraken die we aan het begin van het traject maken ook echt nakomen. Je begint met een plan en dat voeren ze ook gewoon uit zoals besproken.

Als er iets tegen zit, dan denken ze in oplossingen. Dat wordt door onze organisatie zeer gewaardeerd, maar misschien nog wel meer door onze klanten. Dat heeft ook direct te maken met het aanwezig zijn van Ton of Dirk van den Heuvel op de projecten zelf. Door hun proactieve houding bij situaties waar het niet loopt zoals verwacht, komen ze zelf met oplossingen. Dat voorkomt veel gedoe en vertragingen.

Het is een echte samenwerking: we staan naast elkaar en maken samen het project.

Je weet waar je aan toe bent. En als iets tegenvalt, dan staan ze er voor om dit samen aan de klant voor te leggen en wordt het niet afgeschoven. Afspraak is afspraak. We hebben een fijne samenwerking en kunnen daar de komende jaren verder in groeien. Ik kan Van den Heuvel Engelen Infra dan ook zeker aanbevelen.

Na de pilot in Amsterdam hebben we meerdere aanbestedingen gedaan waarbij Van den Heuvel Engelen Infra werd meegenomen. Het Hyde Park project in Hoofddorp is tot nu het grootste werk dat we samen gemaakt hebben.

Waar wij op letten bij het zoeken van de juiste partner? Korte lijnen en nakomen wat je belooft. Dat is lang niet bij alle bedrijven het geval, maar Van den Heuvel Engelen Infra heeft precies wat we zoeken.”