Maak een afspraak
Menu

Project: Aanleg tuin te Vlijmen

Deze familie uit Vlijmen ging voor een complete make-over met de tuin! Van den Heuvel Engelen had het voorrecht om daar aan de voorkant aan mee te denken en daarna te realiseren. En HOE……!
Het nieuwe ontwerp ging nog eens flink op de schop en werd aangepast naar alle tevredenheid van de familie. Het resultaat is een onderhoudsvriendelijke tuin waar het groen eruit spat! Een zwembad met een gezellig terras was een wens maar met name de kinderen waren reuze blij met hun eigen hockeyveldje! In het kader van duurzaamheid hebben we de tegels en planten op een innovatieve manier hergebruikt. Ook de complete beregening,- en verlichtingsinstallatie is aangelegd.
Wij wensen deze familie heel veel plezier met het nieuwe stukje paradijs en bedanken hun voor het vertrouwen in onze organisatie! Vakantie gevoel in je eigen achtertuin, wie wil dit nu niet?
Een complete make-over!
Vlijmen
juni 2016
Particulier
1. Wie een kuil graaft voor een ander.....
.....valt deze keer in het water! Na het ontgraven heeft de Zwembad-leverancier het bad aangebracht. Welke Van den Heuvel Engelen weer rondom strak heeft afgewerkt met tegels! Nu hoef je niet meer op vakantie!
2. Het groen spat eruit!
Planten, bomen en het gazon! Alles is aangebracht en geleverd door Van den Heuvel Engelen. Met daar tussen mooie verlichting die de tuin laat stralen als een zonnetje in het donker!
3. Sporten in je eigen tuin!
Met een eigen Hockey-veldje en een grote trampoline kunnen de kinderen zich prima vermaken en krijgen ze meer dan voldoende beweging!
Copyright Ⓒ 2023 Van den Heuvel Engelen | Algemene voorwaarden