Maak een afspraak
Menu

Over Ons

Met drie broers uit een gezin van zes jongens is Van den Heuvel Engelen Infra B.V. een echt familiebedrijf. Wij zijn opgegroeid op het platteland en niet te beroerd om onze mouwen op te stropen en onze handen vies te maken. Kortom: wij weten van aanpakken. Dit is ook waar Van den Heuvel Engelen Infra voor staat. Wij gaan door tot het werk gereed is!

Onze Visie

Meedenken, omdat het anders kan!
In de bouw zijn volop veranderingen. In het verleden ging het tussen opdrachtgevers en aannemers alleen over techniek en bleef de bijdrage van aannemers veelal beperkt tot het zo efficiënt mogelijk organiseren van het werk. Vandaag de dag staat de klant centraal en wordt er volop gezocht naar mogelijkheden om toegevoegde waarde te realiseren voor bewoners en gebruikers. Bij Van den Heuvel Engelen Infra denken wij daar graag over mee, omdat het anders kan!
Wij bouwen voortdurend aan onze reputatie, als de partij die kwalitatief sterk werk levert. Doordacht en resultaatgericht. Wij kijken ernaar uit om ook u verder te helpen.

Onze Missie

Wij doen er alles aan om u kwaliteit te leveren. Kwaliteit is voor ons 'voldoen aan uw verwachtingen'. En die zijn terecht hoog. Ze zijn mogelijk gebaseerd op eerdere ervaringen met Van den Heuvel Engelen Infra of wellicht op onze goede naam. Uw verwachtingen beschrijven we zorgvuldig in de overeenkomst die we samen aangaan. Een belofte, waaraan u ons mag houden!

Ons Team

Met drie broers en tientalen experts werkzaam binnen het bedrijf Van den Heuvel Engelen Infra staan we altijd voor u klaar. Wij zijn zichtbaar op het werk om uw projecten te begeleiden en uit te voeren. Bovendien zijn we altijd op zoek naar vakidioten om onze kennis en
expertise verder uit te breiden. En we zijn flexibel. Per project zorgen we voor de juiste man op de juiste plaats.
 
"Wonen, werken en recreëren. Iedereen vindt het heel gewoon dat de infrastructuur hiervoor in orde is. En dat vinden wij bij Van den Heuvel Engelen Infra B.V. zeker!"
Copyright Ⓒ 2023 Van den Heuvel Engelen | Algemene voorwaarden