Header overons

Over ons

Onze Visie

Van Infra tot groen

Hoe minder schakels in een project, hoe beter het eindresultaat. Wij geloven en zien dat het zo breed mogelijk ontzorgen van onze opdrachtgevers leidt tot een hogere efficiëntie en betere resultaten. Dat doen we door meedenken, zoeken naar slimme oplossingen en het maximale halen uit het beschikbare budget. Wij zijn gedreven, energiek, oplossingsgericht, vindingrijk en bieden oplossingen van ontwerp tot eindresultaat, van grondverzet tot energienetwerken, van Infra tot groen.

Header overons 31
Header overons 24

Onze Missie

Wij doen er alles aan om u kwaliteit te leveren, van infra tot groen. Daarmee bouwen we voortdurend aan onze reputatie, als de partij die kwalitatief sterk werk levert en opdrachtgevers maximaal ontzorgt. Dat heeft ervoor gezorgd dat opdrachtgevers ons zien als de aannemer met een hoge betrouwbaarheid, korte lijnen en waar afspraak ook echt afspraak is.

Ons Team

Met drie broers en een team van experts werkzaam binnen het bedrijf Van den Heuvel Engelen Infra staan we altijd voor u klaar. Wij zijn vanuit de directie zichtbaar op het werk om uw projecten te begeleiden. Bovendien zijn we altijd op zoek naar vakidioten om onze kennis en expertise verder uit te breiden. En we zijn flexibel. Per project zorgen we voor de juiste man op de juiste plaats.

Header overons 15