VDH Grondverzet DSC02244

Grondwerk

Mensenmakenverschil

Onze mensen maken het verschil

Kenmerkend voor onze aanpak is dat vrijwel alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ons eigen team van vakkundige specialisten. Met hun betrokkenheid, ervaring en enthousiasme zijn zij de drijvende kracht achter onze projecten.

De nieuwste technologie als waarborg voor kwaliteit

Om de hoge kwaliteit van ons werk te kunnen blijven waarborgen, investeren we continu in ons machinepark, dat bestaat uit moderne en geavanceerde apparatuur. Zo zijn al onze machines uitgevoerd met Euro stage 5 motoren en GPS besturing. We werken met de modernste levelborden waarmee we zowel in 2D en 3D kunnen profileren. En al onze kranen, zowel mobiel als rups, zijn voorzien van draaikantelstukken.

VDH Grondverzet C0006 small
VDH Grondverzet DJI0002

Korte lijnen verhogen de efficiëntie van ons werk

We hebben alle expertise in huis om een volledige service te bieden, van ontwerp tot oplevering waarbij we bijna alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Korte lijnen zijn essentieel in ons werkproces. Daarom werken we nauw samen als team, met directe communicatielijnen naar de drie broers René, Ton en Dirk Van den Heuvel die grotendeels op de projecten zelf aanwezig zijn om de projecten aan te sturen en te coördineren. Dat ontzorgt onze opdrachtgevers en voorkomt veel onnodige vertragingen.

Meedenken in het bouwteam

Om projecten van infra tot groen te kunnen realiseren zijn we in veel gevallen onderdeel van de bouwteams. Hoe eerder wij bij een project worden betrokken, hoe meer onze opdrachtgevers kunnen profiteren van onze kennis, ervaring en inzichten.

Wilt u weten wat Van den Heuvel Engelen Infra voor u kan betekenen op het gebied van grondwerk en grondverzet? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan toekomstige projecten.

VDH Grondverzet DSC04785
Grondverzet 11
Grondverzet 9
Portret foto rene

Meer weten?

René beantwoordt graag uw vragen!